Szkennelés vonalkód felismeréssel

Szkennelés vonalkód felismeréssel

 

Mire gondolunk amikor a szkennelés vonalkód felismeréssel feladat szóba kerül ? Tulajdonképpen arról van szó, hogy sok dokumentumot szeretnénk gyorsan archiválni és az archív file-t automatikusan elneveztetni.

Ezt a feladatot a legmegbízhatóbban egy Canon dokumentum szkennerrel tudjuk megoldani, de újabb típusú Canon fénymásolók és multifunkciós készülékek is egyre fejlettebb szkennerrel és szövegfelismerő képességekkel rendelkeznek így egy jól megválasztott vonalkód típus esetén ezek is jó eredménnyel alkalmazhatók.

A mi munkánk során, partnereinknél a szkennelés vonalkód felismeréssel feladat főleg könyveléseken felmerülő probléma. Itt a nagy menyiségben összegyűlt számla archiválása egy időigényes, monoton feladat. Ezt a munkafolyamatot tudjuk jelentősen felgyorsítani egy jó minőségű szkenner és szoftveres kiegészítő alkalmazásával. Természetesen egyéb más területeken is nagyon hasznos lehet ez az eljárás.

A vonalkód két funkciót lát el ebben a folyamatban. Az archív file elnevezését tartalmazza és megjelöli az egyes dokumentumok határait, ezzel minden egyes dokumentum automatikusan egy külön file-ba kerülhet egyedi azonosítónévvel. Így egy jól kereshető dokumentum tárat tudunk létrehozni és biztonságosan tudjuk tárolni azt számítógépeinken.Szkennelés vonalkód felismerésselHa ez a probléma az Ön cégénél is felmerül és szeretné ezt gyorsan, pontosan, a legkevesebb munkaerő felhasználásával megoldani, keresse kollégáinkat akik szívesen segítenek. Jól felszerelt bemutatótermünkben lehetőség van arra, hogy kipróbálja, megtekintse, tesztelje a fent bemutatott eljárást. Így kollégáinkkal történt megbeszélés után képesek vagyunk ezt a rendszert személyre szabni, hogy az Ön tevékenységének a legjobban megfeleljen.