Költséghatékony iroda kialakítása bérelt készülékek használatával

Cégünk újszerű, keveset futott eszközök bérbeadásával éri el hogy Ön költséghatékony irodát tudjon kialakítani és működtetni hosszú távon, és így minimalizálhatja a költségeit.  A bérlő egy megbízható, korszerű gépet tud használni anélkül, hogy megvásárolna egy drága, nagy beruházást igénylő eszközt. A bérlet futamideje alatt igyekszünk szem előtt tartani, hogy a felhasználó mindig egy megbízható technikát tudjon használni. Ennek érdekében gyors, magas színvonalú szervizszolgáltatást biztosítunk a bérelt készülékek mellé. A hosszú futamidejű bérbeadás alkalmával előfordul, hogy a technika olyan sokat változik, hogy a kihelyezett készülék elavulttá válik. Ilyenkor a régi készüléket lecseréljük újabbra, hogy partnerünk, mindig megbízható eszközt tudjon használni. Ezekkel is a költséghatékony iroda kialakítását tudjuk segíteni.

Bérbeadás előtt a készülékeket átvizsgáljuk, a szükséges alkatrészeket kicseréljük és egy teljes külső-belső tisztítást végzünk el. Ezzel is biztosítva a bérbe adott gép hosszútávú megbízható működését.

Természetesen igény esetén új eszközökkel is szívesen állunk rendelkezésükre.

Cége költséghatékony iroda kialakítását tudja megvalósítani és így hatékonyabban tud működni, mivel bérlés esetén nincs nagy összegű egyszeri beruházás, nem kell gondoskodni a gép környezetbarát megsemmisítéséről, mindezt megtesszük mi Ön helyett.

A bérbeadás választása esetén lehetőség van rövidebb, akár egy feladat elvégzésére tervezett, vagy hosszabb futamidő választására is.

Szívesen teljesítünk egyedi igényeket is. Annak érdekében, hogy az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót tudjuk ajánlani keresse fel tapasztalt, segítőkész kollégáinkat.

Bérbeadás raktárról azonnal: