Canon multifunkciós készülékek

A Canon multifunkciós készülékek kompakt kis méretű eszközök, melyek minden olyan funkciót képesek ellátni amire egy irodában szükség lehet. Ilyen a fekete-fehér de akár a színes nyomtatás, fénymásolás, szkennelés és egyes típusok képesek fax készülékként is üzemelni

Manapság minden fénymásoló egy multifunkciós eszköz, mégis azért soroljuk egy külön kategóriába az alábbi készülékeket, mert ezek inkább kisebb irodák kiszolgálására, esetleg otthoni használatra alkalmas berendezések. Azoknak lehet jó választás egy Canon multifunkciós készülék, akik kevesebbet nyomtatnak, másolnak vagy szkennelnek vagy nincs lehetőségük egy nagy helyigényű fénymásoló elhelyezésére.

Ugyanakkor a kis, kompakt méret ne tévesszen meg senkit, ezek a kitűnő Canon multifunkciós készülékek minden olyan feladatot képesek elvégezni, mint a nagyobb drágább multifunkciós fénymásolók. Az alábbiakban ezen az oldalon bemutatjuk a legfrissebb modelleket, mellékelve a teljes műszaki leírásokat.

Ha a készülékekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, keresse kollégáinkat, akik szívesen segítenek Önnek, illetve személyre szabott árajánlattal tudnak segíteni egy esetleges vásárlás előtt. Kollégáink hosszú évek tapasztalatával és alapos termékismerettel rendelkeznek a Canon multifunkciós készülékek terén, így a legjobb megoldást tudják kínálni az Ön igényeihez igazítva.

 

Canon fekete-fehér multifunkciós készülékek

 

Canon MF 260 fekete-fehér multifunkciós sorozat

Növelje az otthoni iroda produktivitását a multifunkciós nyomtatók segítségével.Canon MF267dw

 

 

Bővebben

Canon MF 440 fekete-fehér multifunkciós sorozat

Turbózza fel kis vagy közepes méretű vállalkozását ezekkel a  többfunkciós készülékekkel.canon_i-sensys_mf443dw multifunkciós készülék

 

Bővebben
 

Canon MF 540  fekete-fehér multifunkciós sorozatcanon_i-sensys_mf543x multifunkciós készülék

Ultragyores eredmények egy kompakt és megbízható multifunkciós eszköztől, leterhelt kisvállalkozások számára.

 

Bővebben
 
 

Canon színes multifunkciós készülékek

 
 

Canon MF 640 színes multifunkciós sorozatcanon_i-sensys_mf645cx multifunkciós készülék

Ideális választást jelentenek kis és közepes méretű irodáknak.

 

Bővebben
 
 

Canon MF 740 színes multifunkciós sorozatcanon_i-sensys_mf740 multifunkciós készülék

A kis- és középvállalkozásoknak kifejlesztett multifunkciós nyomtató sorozat új szintre emeli a hatékonyságot.

 

Bővebben