Szerviz szolgáltatásaink

 

Canon hivatalos márkaszervizCégünk mint hivatalos Canon szerviz fénymásolók, nyomtatók, szkennerek, multifunkciós készülékek javításával és üzemeltetésével foglalkozik. Szerviz szolgáltatásaink között reméljük, hogy mindenki megtalálja a számára kedvező és megfelelő konstrukciót. Legfontosabb célunk, hogy Partnereink részére az üzemeltetett eszközökhöz stabil, megbízható szervizhátteret adjunk. Ennek érdekében kollégáink rendszeresen részt vesznek az általunk képviselt gyártók által tartott tanfolyamokon, jelentős raktárkészletet tartunk a szükséges kellékanyagokból, alkatrészekből.

A következő szolgáltatásokkal állunk az Önök rendelkezésére :

 

Eseti javítás

 

Vállaljuk Budapest és Pest megye egész területén, hogy az irodatechnikai berendezések (fénymásolók, nyomtatók, faxok, multifunkciós eszközök, plotterek, szkennerek, projektorok, stb) meghibásodása esetén a bejelentéstől számított 9 munkaórán belül (jellemzően ennél rövidebb idő alatt) megkezdjük Partnerünknél a hiba elhárítását.

Előnyök: keveset használt eszközök esetében javasoljuk, nincs folyamatos költség, csak az elvégzett javítás után készül a számla.

Hátrányok: a rendszeres karbantartás hiányában nőhet a meghibásodások száma, általában magas az alkatrészigény, rövidebb az eszközélettartam.

 

Teljes körű üzemeltetési szerződés

 

Az üzemeltetési díj  tartalmazza a felhasznált összes alkatrész, kellékanyag valamint a karbantartások, esetleges javítások költségét, a másolópapír, tűzőkapocs kivételével. A karbantartások alkalmával elvégezzük a készülék külső-belső tisztítását.

Előnyök: a költségek teljes mértékben előre tervezhetőek, és ellenőrizhetőek, a saját üzemeltetéshez képest jelentős költség megtakarítás érhető el, nincsenek rejtett költségek.

Hátrányok: A készülék megvásárlásával kapcsolatos egyszeri magas költség a Partnerünket terheli.

 

Bérleti és teljes körű üzemeltetési szerződés

 

Havi bérleti díj ellenében Partnerünk rendelkezésére bocsájtjuk a közösen kiválasztott eszközt. Az üzemeltetési díj pedig biztosítja minden az üzemeltetéssel kapcsolatos kelléket, alkatrészt és szolgáltatást ( karbantartás, javítás) a fénymásolópapír és tűzőkapocs kivételével.

Előnyök: Nincs nagy összegű egyszeri beruházás, nem kell amortizálni, nem kell gondoskodni a gép környezetbarát megsemmisítéséről, mindezt megtesszük mi Ön helyett.

Hátrányok: nincs

 

Canon szervizBármelyik konstrukciót válassza a fentiek közül, kollégáink a lehető leghamarabb megkezdik a hiba elhárítását. A hibaelhárítás már a munkafelvételnél megkezdődik, mivel telefonos ügyfélszolgálatunkon is felkészült, tapasztalt kollégák várják az Ön hívását. Így már a bejelentés alkalmával megpróbálnak segíteni Önnek a hiba elhárításában. Sok éves tapasztalat alapján szoftveres és hardveres problémák esetén is jó eséllyel áthidaló megoldást kínálnak amíg a tényleges javítás megkezdődik. Így egy esetleges meghibásodás a lehető legkevesebb kellemetlenséggel fog járni.

Mivel cégünk hivatalos Canon szerviz az alkatrészek nagy része raktáron van vagy igen rövid időn belül hozzáférhető. Nagy mennyiségben állnak rendelkezésre cserekészülékek, így ha a javítás nehézségekbe ütközik akkor is tudjuk biztosítani irodája, irodagépei zavartalan működését.

Ha egy megbízható, gyors Canon szervizre van szüksége kollégáink várják megkeresését és szívesen segítenek.

Munkafelvétel, hibabejelentés, telefonos ügyfélszolgálat : 367-10-01 vagy 06-30-9521-606 vagy e-mail : rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu.