Pdf nyomtatás szabályok alapján

Pdf nyomtatás szabályok alapján

 

Egy korábbi cikkünkben már írtunk a figyelt mappa szolgáltatásról, ami nagyon gyors nyomtatást tesz lehetővé nagy mennyiségű dokumentum esetén is. A figyelt mappa használatával még nagyon sok speciális nyomtatási feladatot tudunk megoldani. Ilyen például a pdf nyomtatás szabályok alapján. Természetesen ezek a nyomtatási feladatok nem csak pdf dokumentumokkal működnek, bármilyen más hagyományos file formátum feldolgozása lehetséges.

Mire is gondolunk amikor a pdf nyomtatás szabályok alapján feladatról beszélünk. Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor egy dokumentumot nem csak egyszerűen ki szeretnénk nyomtatni, hanem egy extrákkal ellátott nyomtatási feladatot szeretnénk végre hajtani. Ilyen például :

  • a kinyomtatott dokumentum legyen összetűzve
  • a kinyomtatott dokumentum legyen kilyukasztva, lefűzésre készen
  • egyes oldalak különböző méretű papírra kerüljenek
  • egyes oldalak különböző színű papírra kerüljenek
  • a kinyomtatott dokumentum kétoldalas nyomtatással készüljön
  • és még nagyon sok egyéb extra nyomtatási feladat felmerülhet egy munka során

Természetesen ennek alapfeltétele egy olyan nyomtató, fénymásoló ami képes speciális feladatok elvégzésére. Ha ez adott akkor a figyelt mappa szolgáltatást be tudjuk állítani vagy bonyolultabb feladatoknál tudjuk úgy programozni, kiegészíteni, hogy képes legyen pdf nyomtatásra a megadott szabályok alapján.

Nyomtatás szabályok alapján

A figyelt mappa sajátosságaiból adódóan ez a fajta nyomtatás sok file-on is gyorsan, automatikusan végrehajtható. A szabályokat előre be kell programozni. A nyomtatandó dokumentumot, dokumentumokat csak be kell másolni a figyelt mappába és utána a dokumentum feldolgozás, nyomtatás már teljesen automatikus.

Ha a pdf nyomtatás szabályok alapján felkeltette érdeklődését keressen meg minket és személyre szabott megoldásokkal tudunk segíteni Önnek. Bemutatótermünkben, előre egyeztetés után, lehetőség van az adott nyomtatási feladat kipróbálására.

Ezeket a feladatokat meg tudjuk oldani az általunk forgalmazott és bérbe adott Canon nyomtatók, Canon fénymásolók segítségével, de bármilyen más típusú, már meglévő készülékhez tudjuk illeszteni a rendszerünket.