E-mail csatolmány automatikus nyomtatása

E-mail csatolmány automatikus nyomtatása

 

Partnereink gyakran fordulnak hozzánk azzal a kérdéssel, hogy tudnák megoldani e-mail csatolmány automatikus nyomtatását. Ez főleg akkor segíti nagy mértékben a munkát, ha naponta sok olyan e-mailt kapok, aminek már ismerem a csatolmányát. Ezeket ki kell nyomtatnom és csak a kinyomtatott dokumentumra van szükség a további munkához. Néhány példa a teljesség igénye nélkül, hogy jobban el tudjuk képzelni miről is van szó :

  • Naponta kapok sok elszámolást, beszkennelt számlát e-mail címemre, amit ki kell nyomtatnom, hogy például a könyvelésen tudjanak vele dolgozni.
  • Naponta kapok sok dokumentumot, amit ki kell nyomtatnom, mert papír alapon is archiválnom kell. Ez a mai digitális világban is könnyen előfordulhat.
  • Naponta kapok sok megrendelést e-mail címemre ami tervrajzokat tartalmaz és ezeket a rajzokat papíron kell továbbítanom a gyártásra.

Könnyű belátni ha ezeket egyesével mind meg kell nyitni és manuálisan indítani a nyomtatási feladatokat, akkor ez egy ember munkaidejének jelentős részét leköti feleslegesen. E-mail csatolmány automatikus nyomtatását egy korszerű nyomtató egy kis szoftveres kiegészítéssel egyszerűen megoldja, gyorsítva, nagyban megkönnyítve az irodai munkát. Cégünk erre talált ki egy megoldást amit már több partnerünknél is alkalmazunk, nagy megelégedésükre. Ezzel az eljárással sok e-mailt tud feldolgozni gyorsan, automatikusan.

E-mail csatolmány automatikus nyomtatása

Tulajdonképpen a másológépet vagy nyomtatót kiegészítjük egy erre a célra felkészített számítógéppel ami a levelezésünket kezeli és a megadott szabályok alapján az e-mail csatolmányokat automatikusan kinyomtatja. Ez az eljárás azért is jó, mert ezzel a számítógéppel több más nyomtatással és szkenneléssel kapcsolatos feladatot is meg tudunk oldani, így tulajdonképpen egy univerzális kiegészítőt kapunk a nyomtatónkhoz, multifunkciós készülékünkhöz. Ilyen feladatokról és megvalósításukról fogunk még írni cikksorozatunkba.

Ha az e-mail csatolmány automatikus nyomtatása témában bármilyen kérdése van vagy úgy érzi, hogy tudunk segíteni,hogy az Ön irodai munkája hatékonyabb legyen, keressen fel minket és kollégáink szívesen segítenek Önnek. Kollégáinkkal történt egyeztetés után lehetőség van arra, hogy kipróbálja az E-mail csatolmány automatikus nyomtatása funkciót egy Canon fénymásolóval vagy nyomtatóval.