DURACELL ELEM

Duracell elem

 

Duracell elem

A Duracell elem valódi megoldást jelent az elemmel működő eszközeink tartós használatára. Az új, úgynevezett High-Density magjának köszönhetően minden eddiginél hosszabb élettartammal rendelkezik. Ebből kifolyólag ideális nagy teljesítményű készülékekhez, pl. játékkonzolokhoz, motoros játékokhoz, elemlámpákhoz, távirányítókhoz. Akár 10 évig is eltárolhatod az elemeket anélkül, hogy azok töltést veszítenének. Az egyes termékek töltöttségi szint ellenőrzővel is rendelkeznek, mely megkönnyíti az energia ellenőrzését.

Számos eszközünkbe gombelemet használunk, amely a kisgyermekek számára veszélyt jelenthet. A Duracell nagyon komolyan veszi a gyermekek biztonságát, és legújabb innovációja (2032, 2025, 2016 elemeknél), egy keserű bevonat a cellán, amely csökkenti a véletlen lenyelés kockázatát. Ráadásul gyermekbiztonsági csomagolással is rendelkeznek, amelyet szinte lehetetlen olló és határozottság nélkül kinyitni.

Kínálatunkban megtalálod a gombelemeket, az AAA mikro, AA ceruza, baby, góliát, 9V-os, az MN21-es speciális, továbbá a Duracell újratölthető elemeket is. Az újratölthető elemek különféle akkumulátorkapacitással rendelkeznek és előre feltöltöttek, tehát használatra kész állapotban kerülnek forgalomba.

Kattints és keltsd életre használati tárgyaidat!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 06 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu