FFP2 MASZK

FFP2 maszk

 

FFP2 maszk

Az FFP2 maszk egy részecskeszűrős félálarc, mely fedi az orrot, szájat és az állat is. Az alászívást tömített orrmerevítő csökkenti. E légzésvédő eszköznek a védelmi területe: olyan szilárd anyagok és azok vizes oldatai, valamint folyadékok gőzei, melyek közepesen mérgező (egészségkárosító) anyagok csoportjába tartoznak. A szennyező anyagok visszatartásával, illetve szűrésével a levegőből eltávolítja és/vagy megköti a részecske, valamint a gáz, gőz halmazállapotú szennyeződéseket. A környezeti levegőtől függő légzésvédő eszközök rendeltetése, hogy a levegőben lévő szennyező anyagok belégzéssel a szervezetbe jutását, az egészséget nem károsító szintre csökkentse.

Az FFP2 maszk optimális védelmet nyújt a Covid fertőzésekkel, de más baktériumokkal és vírusokkal szemben is. Tünetmentesség esetén is ajánlatos használni, mivel sok betegség a lappangási időben is képes fertőzni.

Kattints és óvd magadat, valamint környezetedet!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 06 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu