DILMAH TEA

Dilmah tea

 

Dilmah tea

A Dilmah tea Sri Lankán termesztett, Merrill J. Fernando nevéhez fűződő minőségi italunk. A teakészítő mester az eredeti ceyloni teakészítés gyökereihez nyúlt vissza, hogy a hagyományokat megtartva kiváló minőségű, tiszta eredetű teákkal tudja elkápráztatni a fogyasztókat.

A hűvösebb idő beköszöntével szívesen fogyasztunk el egy testet-lelket melegítő finom teát. Az élvezeti értékek mellett azonban számos jótékony befolyással bírnak, így az egészségtudatosság jegyében is érdemes beiktatnunk a mindennapi életünkbe. Antioxidáns hatása mellett fertőtlenítő, antibakteriális hatása is van. A megfelelő mennyiségű és minőségű tea fogyasztása csökkenti a daganatos, szív- és érrendszeri betegségek, ízületi gyulladások kialakulásának a kockázatát, a csontritkulás mértékét vagy megakadályozhatja annak kialakulását is.

Kínálatunkban megtalálod a különböző ízesítésű fekete és zöld Dilmah teákat. E minőségi tea remek választás a hétköznapokban, illetve céges és baráti összejöveteleken egyaránt. Kattints és válogass kedvedre!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 06 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu