VICTORIA ÖNTAPADÓ JEGYZETTÖMB

Victoria öntapadó jegyzettömb

 

Victoria öntapadó jegyzettömb

A Victoria öntapadó jegyzettömb használatával te is hozzájárulsz környezetünk tehermentesítéséhez. E termék újra felhasznált papírból készült, valamint újra felhasznált papír csomagolással és Blue Angel minősítéssel rendelkezik. Hogy mit jelent a Blue Angel minősítés? A környezetbarát termékeket számos feltétel mentén ismeri el. Így az alacsony energiafogyasztás, alacsony kémiai kibocsátás, alacsony zajszint vagy a környezetbarát termékkialakítás. Ezt a fajta jelölést a német kormány kezdeményezte olyan termékekre, amelyek kiemelkedően környezetbarátak és a fenntartható fejlődés alapjait jelenthetik, elősegítve ezzel a környezettudatos vásárlást.

Az öntapadó jegyzettömb a hatékony irodai munka elengedhetetlen része, de természetesen az otthonodban is igazi segítőtársad lehet feljegyzések, üzenetek készítéséhez. A lapok mérete 75*75 mm, 1 csomagban 6 tömb található, gyönyörű pasztell színekben.

Kattints és jegyzetelj e kiváló termékre!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 367-1001, 06 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu