GRANOLA

Granola

 

Granola

A granola nem egy mai találmány, története igazán régi időkre nyúlik vissza. Ténylegesen a 60-as évektől kezdett elterjedni azokban az országokban, ahol az egészséges ételek fogyasztására nagyobb hangsúlyt fektettek. Napjainkban már hazánkban is elérhető ez a finom, tápláló és egészséges harapnivaló.

A granola voltaképpen sült müzli, de annál mégis több. Magokkal, diófélékkel, fűszerekkel és természetes cukorral gazdagítják, majd sütés közben a cukor karamellizálódik és így egy ropogós állagot kölcsönöz a terméknek. Elemi rostokban igen gazdag. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, továbbá glutén-, szója-, laktóz-, színezék-, tartósítószer-mentes és a termék a vegán étrendbe is beilleszthető.
Felhasználása sokrétű, legyen szó egy egészséges reggeliről vagy édességről. Igényednek megfelelően fogyaszthatod önmagában, tejjel, joghurttal, mézzel, friss gyümölccsel, gyümölcsturmix mellé vagy fagyira szórva. Magas energiatartalma miatt bátran csomagolhatod gyermekeidnek egy kirándulásra, suliba tízóraira vagy saját magad részére is kiváló elemózsia.

Kínálatunkban többféle ízesítésben és kiszerelésben áll rendelkezésedre. Kattints és tedd meg az első lépést az egészséged érdekében: cseléd le a reggelidet vagy a nasidat granolára!

webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! +36 30 9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu