Victoria másolópapír

VICTORIA BALANCE EVOLUTION MÁSOLÓPAPÍR

 

Másolópapír Victoria

Gyakran elakad a nyomtatód, fénymásolód? Jó másolópapírt használsz? Victoria másolópapír – a lehetséges megoldás!
Sajnos a felhasználók egy része azt gondolja, hogy csak a drágább vagy a kedvelt márkanévnek örvendő másolópapír a jó. Egy másik részük pedig egyáltalán nem foglalkozik a minőséggel, hanem a legolcsóbbat választja.

25 éves szerviztapasztalatunk alapján kijelenthetjük, hogy a gépek megfelelő üzemeltetéséhez döntő fontossága van a jó minőségű papír kiválasztásának. Szervizünk által ajánlott másolópapír a Victoria Balance Evolution másolópapír. Ez egy magas minőségű papír, amely tökéletes nyomatot biztosít minden gépben, legyen az tintasugaras- vagy lézernyomtató, fénymásológép. Nagyteljesítményű gépekben is megbízhatóan használható egyoldalas és kétoldalas másolás/nyomtatás esetén is. Kiemelkedő fehérsége minőségi megjelenést biztosít és a ColorLok technológiának köszönhetően a színek élénkebbek, a fekete feketébb.

A Victoria Balance Evolution fénymásolópapír megvásárolható webshopunkból, raktárról, megfizethető áron. Cégünk kiszállítást is vállal. Budapest területén: díjmentesen szállítunk nettó 30.000 Ft feletti vásárlás esetén, ezen értékhatár alatt pedig nettó 3.000 Ft-ért. Vidéki kiszállítás esetén a szállítás költségeiről érdeklődjön kollégáinknál: +36 30/952 1606.