Irodatechnikai szerviz

IRODATECHNIKAI SZERVIZ

 

Irodatechnikai szerviz

Rendszer Szerviz Kft. – a megbízható, gyors irodatechnikai szerviz.
Cégünk – mint hivatalos Canon szerviz – vállalja, a fénymásolók, nyomtatók, szkennerek, multifunkciós készülékek karbantartását, javítását, bérbeadását és üzemeltetését. Legfontosabb célunk, hogy a Partnerünknél üzemeltetett eszközökhöz stabil, megbízható szervizhátteret adjunk, a problémát minél rövidebb idő alatt megoldjuk.
A bejelentést követően kollégáink a lehető leghamarabb megkezdik a hiba elhárítását. Mivel cégünk hivatalos Canon szerviz az alkatrészek nagy része raktáron van vagy igen rövid időn belül beszerezhetőek. Cserekészülékekkel is rendelkezünk, így, ha a javítás nehézségekbe ütközne, akkor is tudjuk biztosítani Ügyfeleinknek a zavartalan működést.

Az irodatechnikai szervizszolgáltatásunk során fontosnak tartjuk az ár-érték arányának egyensúlyát. Az eszközök javítását mindaddig részesítjük előnyben, ameddig az eszköz élettartama hosszabb távon is növekszik. A túlzott költségráfordítást igénylő javítás helyett inkább új eszköz beszerzését javasoljuk Partnerünknek. Természetesen az új eszköz kiválasztásában, beszerzésében is készséggel állunk rendelkezésre.

Cégünknél elérhető irodatechnikai szervizszolgáltatások: eseti javítás, karbantartás, bérbeadás, teljes körű üzemeltetés.

Munkafelvétel, hibabejelentés, telefonos ügyfélszolgálat: +36 30/9521-606 vagy a rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu email címen.