PONTRÁCSOS FÜZETEK

Pontrácsos füzetek

 

Pontrácsos füzetek

Minőségi pontrácsos füzetek várnak rád, hogy kreativitásodat előcsalogatva megtöltsd feljegyzésekkel, tervekkel, rajzokkal. Kiválóan használhatod őket a Bullett Journal módszerrel elkészíthető egyedi határidőnapló létrehozásához is. A BuJo módszert Ryder Carroll alkotta meg, aki elégedetlenkedett a forgalomban lévő naptárakkal, ahol az előre nyomtatott lapok, rublikák nem adtak elég helyet az egy-egy napon megnövekedett teendőknek vagy terveknek. Azóta a világban ez a technika rengeteg fejlődésen ment keresztül.

E jegyzetfüzeteket saját igényednek megfelelően tudod kialakítani és mindennek annyi helyet hagysz, amennyit szeretnél. Naplóként is használhatod, részletes terveket rögzíthetsz benne és figyelheted a megvalósuló eredményeket is. Díszítheted apró rajzokkal, illetve szépírással az adott napokat, heteket, illetve a különböző témájú tartalmakat. Nincsenek kötöttségek és nem kell egy évre előre elkészítened.

Kattints és a pontrácsos füzetek segítségével dobd fel a hétköznapjaidat!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! +36 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu