NIGHTFALL ISKOLAI FELSZERELÉSEK

Nightfall iskolai felszerelések

 

Nightfall iskolai felszerelések

A Maped idén a Z generáció tagjait szólítja meg az új Nightfall iskolai felszerelések megjelenésével. Szuper metálfényű megjelenésükkel felkeltik a figyelmet és a tinik kedvenceivé válnak.

A kiváló minőségű tanszerekkel jól indul az iskola és a használatuk színvonalat visz a hétköznapokba. A filctollak a színezés mellett, rajzolásra és jegyzetelésre is alkalmasak, mert közepes vonalvastagságúak és a nyomásnak ellenállóak. Így a jegyzetek, a tételek kidolgozását egyedivé tehetik velük. A művészi beállítottságú fiataloknak az ergonomikusan kialakított háromszög alakú, színes ceruzák segítenek terveik megvalósításában, amelyek puha és törésbiztos heggyel rendelkeznek. A töltőtoll, illetve a kalligráfia szerelmeseit sem felejtette el a Maped és megalkotta a tökéletes siklást és kényelmes írást biztosító töltőtollat. Nihgtfall iskolai felszerelések között továbbá megtalálható a grafitceruza, tolltartó, hegyező, radír, olló, kulacs, tűzőgép, körző- és vonalzókészlet.

Kattints és lepd meg gyermekeidet!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! +36 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu