Könyökalátétek

Könyökalátétek

 

Könyökalátétek

A könyökalátétek védik az asztalt a karcolástól és egyenletes írásfelületet biztosítanak számodra. Kínálatunkban megtalálod a lapokból álló, tervezővel, naptárral ellátott fajtákat, melyek segítségedre lesznek a tervezésben és egy gyors telefon közben is bármit feljegyezhetsz rájuk. Továbbá ajánljuk figyelmedbe a laminált karton, műanyag könyökalátéteket is, amelyek vízállóak és időtállóak. Ezen alátétek többféle témával állnak a rendelkezésedre, esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatóak. Például: Csillagok/Csillagképek és bolygók (2 oldalas), Magyarország közigazgatása/domborzata (2 oldalas), Periódusos rendszer (2 oldalas), Kerékpáros túlélés tízparancsolata (2 oldalas), A Kárpát medence domborzata (1 oldalas), A történelmi Magyarország (1 oldalas) stb.

A könyökalátétek remek segítőtársaid lehetnek a hétköznapokban legyen szó jegyzetelésről vagy tanulásról. Webshopunkból megfizethető áron megvásárolhatóak!

Kattints és válogass kedvedre!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 367-1001, 06 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu