Flexoffice irodaszerek

FLEXOFFICE irodaszerek

 

Flexoffice irodaszerek

A FLEXOFFICE termékcsalád elsősorban élénk színeivel hívja fel magára a figyelmet, de természetesen emellett remek irodaszer márka is. A színek hangulatokat, érzéseket váltanak ki belőlünk és segítenek, hogy a körülöttünk lévő világot pozitívan lássuk. Korábban a színekkel még gyógyítottak is, tehát érdemes minél több színnel körül vennünk magunkat.

A FLEXOFFICE márkájú irodaszereink közül a következő termékekre szeretném felhívni a figyelmedet:

  • Felírótáblák: élénk színekkel, 80 A4-es lap tárolására alkalmasak, oldalukon vonalzó cm és inch léptékkel. Tartós, rugalmas műanyagból készültek és felakaszthatóak.
  • Szövegkiemelők: élénk, fluoreszkáló színeivel kiválóan alkalmasak jelölésekre, lefénymásolhatóak és nem maszatolódnak. Kínálatunkban megtalálhatod a kétvégű szövegkiemelőket is, melyeknek az írásvastagságai: 1,0 mm (kúpos hegy), 4,0 mm (vágott hegy).
  • Krétamarkerek: élénk, csillogó színeivel ideálisak figyelemfelkeltő üzenetek írására. Üvegen, tükrön, fémen, műanyagon, sima, nem porózus felületeken, világító táblákon is alkalmazhatóak és száraz ruhával könnyen letörölhetőek.
  • Táblamarkerek: gyorsan száradó tintával rendelkeznek viszont kupak nélkül 8 órán át nem száradnak be.
  • Irattartó tasakok: speciális PP anyagból készültek és a dokumentumok biztonságos tárolására alkalmasak, kb. 125 db A4-es lap fér bele. Vegyes színekben is megvásárolhatóak.

    2021. évben a FLEXOFFICE felírótáblákhoz alkoholos markert és a FLEXOFFICE számológépekhez tűfilcet adunk ajándékba. Részleteket megtekintheted webshopunkban az Akciók/Ajándékok alatt, illetve az adott termékeknél.

Kiváló termékek megfizethető áron, raktárról!

Válogass webshopunkból és tedd könnyebbé, színesebbé velük az életedet!

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 367-1001, 06 30/9521-606