Kéz- és felülettisztítók

Kéz- és felülettisztítók

 

Kéz- és felülettisztítók

A kéz- és felülettisztítók használatának napjainkban nagy jelentősége van, de igazán fontos a fertőtlenítők minősége is. 2020. 12. 31-ig akciós áron kínáljuk számodra az „am” kiváló minőségű, hazai gyártású kéz- és felülettisztítókat, kéztisztító géleket, légtér fertőtlenítőt és az alkoholos sprayt. A kiváló minőséget a gyártó az ellenőrzött, minőségi alapanyagok felhasználásával és a több 10 éves gyártási tapasztalatával garantálja.

Webshopunkban az egyes termékek mellett részletes leírást találsz a használatukról. A felülettisztítók fertőtlenítő hatása mellett kiemelnénk, hogy rendkívül jól tisztítják a zsíros, olajos szennyeződéseket is. Az „am” kéztisztító gélek 3 féle kellemes illattal vásárolhatóak meg webshopunkban (teafa, levendula, narancs), amelyek 70 %-os alkoholtartalommal biztosítják a fertőtlenítést. Használatuk után a bőr nem ragad, nem szárad ki.
A légtér fertőtlenítő alkoholos bázisú és citrom illatú, amely elengedhetetlen a különböző helyiségek légterének tisztán tartásához.
Tisztíts „am” termékekkel megfizethető áron!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 367-1001, 06 30/9521-606