Iratmegsemmisítők

IRATMEGSEMMISÍTŐK

 

Iratmegsemmisítők

Az iratmegsemmisítők igazán hasznos segítőtársaink az irodánkban és otthonunkban egyaránt. Az év vége közeledtével betelnek az iratrendezők, mappák, amelyeket továbbra is tárolnunk kell az előírásoknak megfelelően több évig. Mivel helyiségeink korlátozottak és a GDPR-nek is meg kell feleljünk, ezért az iratmegsemmisítés minden évben egy fontos elvégzendő feladatunk.

Webshopunkban széles körben kínálunk számodra iratmegsemmisítőket. Általunk forgalmazott márkák: Fellowes, Leitz, Rexel. Az iratmegsemmisítők igen sokfélék, ezért kiválasztásnál mindig előre mérlegeld, hogy milyen mennyiséget szeretnél megsemmisíteni és milyen időközönként. Ezután választhatsz konfettire vagy csíkra darálót, kézi adagolásút vagy automatát, illetve fontos lehet az is, hogy milyen anyagokat tudsz ledarálni vele stb. Az egyes termékeknél részletes leírást találsz róluk, hogy a számodra legmegfelelőbbet tud kiválasztani. A készülékek hosszútávú működéséhez ajánljuk figyelmedbe a vágókések karbantartásához használatos karbantartó olajat, amelyet webshopunkban szintén megvásárolhatsz.
Az iratmegsemmisítés nagy odafigyelést igénylő feladat, így 2020.12.31-ig egyes iratmegsemmisítőket akciós áron kínáljuk! Válogass kedvedre!

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! Hívj bátran! 367-1001, 06 30 9521-606