Édességek

Édességek

 

Édességek

Hiányzik még valami a mikuláscsomagba, vagy csak ennél valami finomat, egészségeset? Webshopunkban megtalálhatóak az édességek, a sós ropogtatnivalók és a különböző magvak.

Kínálatunkban többek közt szerepelnek a közkedvelt finomságok, mint például a Győri édes, Pilóta, „Jó reggelt” Belvita, Oreo kekszek, a Wanner nápolyi, a Merci, az After Eight Classic. Sós rágcsálnivalók közül például a Pringles, a Sósperec, a Tuc keksz, a Pom-Bar, krékerek és a sóspálcikák.

Amennyiben egy kis egészséget szeretnél belecsempészni a mikuláscsomagba, akkor válassz a különböző almaszirmok, aszalt gyümölcsök, barnarizs chipsek, ropogós magok, magkeverékek, mandula, kesudió, pisztácia, földimogyoró közül. A magvak vitaminokban, rostokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban gazdagok, így kedvezően befolyásolják az egészségedet.

Speciális étkezéshez is rendelkezünk nassolnivalókkal: paleo étkezésnek megfelelő Majomkenyérrel, cukormentes nápolyival, gluténmentes kekszekkel.

Válogass kedvedre!Kattints ide!Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 367-1001, 60 30/9521-606