Aroma diffúzor

AROMA DIFFÚZOROK, ILLÓOLAJOK

Aroma diffúzorAz illóolajok az immunrendszert védő természetes vegyületek. Az aroma diffúzor, az illóolajok párologtatására alkalmas kis szerkezet, amely elegáns kiegészítője lehet lakásodnak, irodádnak. A diffúzor által kibocsátott aromás, hideg gőzzel tisztítani, illatosítani tudod a különböző helyiségek levegőjét, amellyel támogathatod immunrendszered megfelelő működését. Ezenfelül az idegrendszer nyugtatását, a relaxációt is elősegíti a kiáramló finom köd látványa és a nyugtató hangulatfények, színek váltakozása.

Az illóolaj, a növény rendkívül összetett kivonata, így hatóanyagát tekintve igen gazdag. Az aroma diffúzor használatával nem sérül az illóolajok kémiai összetétele, mert nem bocsát ki hőt, így a jótékony hatásuk továbbra is megmarad. Fontos, hogy az illóolaj, amit választasz, 100%-os tisztaságú legyen!

    Cégünk 3 kedvenc illóolaja:

  • Citromhéj illóolaj: baktériumölő, immunerősítő és az egyik legjobb légfertőtlenítő hatású.
  • Teafa illóolaj: baktériumölő, gombaölő, vírusölő, parazitaölő hatású.
  • „Provence-i hangulat” illóolaj-keverék: ajánlott mindenkinek, aki felfrissülésre és a levegő megtisztítására vágyik.

 

Webshopunkban kedvedre válogathatsz az aroma diffúzorok és illóolajok között. A termékleírások pedig segítségedre lesznek a választásban. További kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre!

Kiváló ajándékötlet családtagjaidnak, barátaidnak, üzleti partnereidnek, óvónéniknek és tanítóknak!
Erősíts természetesen!

Kattints az alábbi pöttyökre és válogass!

Rendelés aroma diffúzorRendelés illóolajok