Kreatív gyurmák

Kreatív gyurmák

Kreatív gyurmák

Korábban a gyurma egyet jelentett egy szürke, jól formázható anyaggal. Napjainkig a gyurma óriási fejlődésen ment át, felhasználása igen sokrétű. Gyermekkorunkban nagy örömként éltük meg a színes gyurmák megjelenését és a tárház azóta is csak bővül. Nagyszerű kreatív játékok, elfoglaltságok és az alkotásnak csak fantázia szabhat határt. Használatukkal fejleszthető a megfigyelőképesség, koncentráció, szem-kéz kordináció, kézügyesség, finommotorika és a kreativitás.

Webshopunkban megtalálod az egyszerű szürkét és színeset, valamint a kreatívokat. A kreatív gyurmák közül például fantasztikusak:

  • az égethetők,
  • a levegőre száradók és
  • a porcelángyurmák.

Az égethető gyurmák kínálatunkban széles színválasztékban állnak rendelkezésedre, amelyeket színenként vagy a különböző színeket összecsomagolva vásárolhatsz meg. Ezenfelül gyöngyházas és glitteres gyurmát is választhatsz, amelyek az elkészített formákat még szebbé, csillogóbbá teszik. Az égethető gyurmából készíthetsz például ékszereket. Megformázod a kívánt alakot, egy fogpiszkálóval átszúrod (sütés előtt a fogpiszkálót kiveszed), majd sütőben kiégeted és damilra vagy fonalra felfűzöd. Ezenfelül bármilyen olyan eszközt, amelyet beletehetsz a sütőbe díszítheted az égethető gyurmával. Például kés, villa, kanál fogantyúját gyurmával bevonva és apró mintával díszítve vagy edényre virágot, állatot, betűt formázva teheted egyedivé. Ajándéknak is kiváló ötlet!

A kreatív gyurmák közül a levegőre száradó gyurma egy nagyon érdekes anyag. Használatakor igen jól formázható, majd szobahőmérsékelten 1-2 nap száradás után fúrható, faragható, festhető és csiszolható. Használhatod önmagában is, de bevonhatsz vele tárgyakat is. Például hungarocellgolyót, -tojást és így készítesz el egy aranyos állatot vagy egy gyönyörű díszt is.
Az égethető és a levegőre száradó gyurma előre összecsomagolt készletben is megvásárolható, amellyel egy meghatározott formát tudsz elkészíteni.

A porcelán gyurmából szintén rengeteg dolgot készíthetsz kreativitásodnak megfelelően a pici, egyszerű formától kezdve a bonyolultabb, összetettebb alakzatokig. Alkoss!

A kreatív játékok a gyermekeknek kiváló ajándékok a közelgő ünnepekre!

Kérdés felmerülés esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! +36 30/9521-606

Kattints és válogass!

egyszerű gyurmákkreatív gyurmák nn