VONALZÓK

Vonalzók

 

Vonalzók

A vonalzók széles választékát kínáljuk számodra. Többféle márka, szín, méret és forma között válogathatsz. Igazán hasznos irodai kiegészítők, valamint a gyermekek életében is fontos szerepet töltenek be az iskolai tanulmányaik során.

A mi gyermekkorunkban igen elterjedt volt a fa vonalzó. Mára az anyaga inkább műanyag vagy alumínium. Természetesen több gyártó törekszik a hosszútávú használatra, ezért megalkották a hajlítható, illetve a törhetetlen változatát is. Ennek köszönhetően a kisgyermek is tartósan tudják használni.

Kínálatunkban megtalálod az egyenes, háromszög, összehajtható, hajlítható, törhetetlen, valamint a léptékvonalzókat, szögmérőket. Amennyiben többféle eszközre is szükséged van, tekintsd meg az összecsomagolt készleteket és válogass közülük! Sokféle szín és design között szemezgethetsz webáruházunkban. Ragadd meg az alkalmat és örülj, hogy te már olyan vonalzóval dolgozhatsz, amely neked a legjobban tetszik!WebáruházKérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 06 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu