VICTORIA PÉNZTÁRGÉPSZALAG

Victoria pénztárgépszalag

 

Victoria pénztárgépszalag

A Victoria pénztárgépszalag sok vállalkozás nélkülözhetetlen eszköze. Kínálatunkban egy vagy kettő példányos, illetve különböző méretek között válogathatsz. A termékek melletti értékek a következő sorrendben mutatják meg a nagyságukat: tekercs szélessége, külső átmérő, belső cséve átmérő. Az 5 és a 10 darabos csomagolási egységek zsugorfóliázottak, ennek köszönhetően a csomag nem hullik szét, könnyen kezelhető. Az 50 darabosnál, pedig a doboz segíti a szállítást és a tárolást.

Mindezek mellett a Victoria pénztárszalag megvásárlásával – a termékek leírásánál meghatározott összeggel – hozzájárulsz a „Victoria a gyermekekért” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célkitűzéseinek megvalósításához. Az Alapítvány létrejötte óta több mint 100 millió forint összeggel támogatott gyermekkórházakat, gyermekgondozó intézményeket, valamint hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézményeket. Köszönjük, hogy ilyen termék használata mellett döntesz!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 06 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu