VICTORIA IRATRENDEZŐK

Victoria iratrendezők

 

Victoria iratrendezők

Beteltek a rendezőid? Más elvek szerint csoportosítanád irataidat? A Victoria iratrendezők segítségével minden iratrendszerezési feladatod megoldható!

Több mint 10 féle szín közül válogathatsz, így könnyedén tudsz a színekkel kategóriákat alkotni. Csak ránézel és a szín megadja az iratok csoportját. A gerincen található címke használatával, pedig gond nélkül megtalálod a keresett dokumentumokat. A hosszútávú használatot biztosítja a kiváló minőségű emelőkar és az erősített kihúzólyuk. Egyes termékek él- és sarokvédő fémsínnel rendelkeznek, de természetesen enélkül is elérhetőek. A4-es méretű anyagok tárolására alkalmasak, valamint 75 mm-es és 50 mm-es méretben állnak rendelkezésedre. A Victoria iratrendezők ára igen kedvező és megvásárlásukkal hozzájárulsz a „Victoria a gyermekekért” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célkitűzéseinek megvalósításához. Az Alapítvány létrejötte óta több mint 100 millió forint összeggel támogatott gyermekkórházakat, gyermekgondozó intézményeket, valamint hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézményeket.

Kattints és rendszerezz örömmel!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! +36 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu