TOPTIMER JOY NAPTÁRAK

Toptimer Joy naptárak

 

Toptimer Joy naptárak

A Toptimer Joy naptárak modern és vidám megjelenésének köszönhetően mindenki megtalálja a kedvencét. A remek forma mellé remek felépítés is társul. Összesített naptár, éves tervező, havi előjegyző, telefonregiszter/jegyzetoldalak mindegyikben megtalálhatóak. A tervezők komfortosabb használatát segíti a jelzőszalag, a sarokperforáció és a térkép. Az ország törvényes ünnepnapjait, munkaszüneti és szabadnapjait, valamint különféle csillagászati utalásokat (pl. holdtölte vagy telihold, napkelte jelölése, időpontja naponként), névnapokat, jeles napokat fedezheted fel bennük. A lapok 70 g, fehér ofszet papírból készültek. Különböző méretben (A5, B5, B6) és heti vagy napi időbeosztással érheted el webáruházunkban.

Ezen naptárak segítségedre lesznek a programjaid pontos megtervezésére, rögzítésére. Az egyes termékek fényképei alatt tudsz tájékozódni a tulajdonságaikról, hogy a számodra legmegfelelőbbet tud kiválasztani. Ajándéknak is kiváló!

Kattints és dobd fel mindennapjaidat e szuper naptárak egyikével!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! +36 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu