STICK N ÖNTAPADÓ JEGYZETTÖMBÖK

STICK N öntapadó jegyzettömbök

 

Stick N öntapadó jegyzettömbök

A tajvani cég megalkotta a Stick N öntapadó jegyzettömböket, amelyek mára a világ második legfontosabb öntapadós jegyzetek márkája lett. Évtizedes tapasztalatuk alapján a gyártás és az innováció terén lehetővé tették a papír és a ragasztó legjobb kombinációjának kifejlesztését. A Hopax cég számos szabadalmaztatott technológiával rendelkezik az öntapadós jegyzetek gyártása terén. A legnépszerűbbek közé tartoznak a „Magic” tömbök, amelyekből az egyes színek külön-külön eltávolíthatók, valamint a 360 fokos ragasztóréteggel ellátott lapok, amelyek bármilyen irányban lehetővé teszik a ragasztást.

A Stick N öntapadós jegyzettömbök változatos formákkal és színekkel mindenki érdeklődését felkelti, valamint remek tapadásuknak köszönhetően a kedvencek közé tartoznak. Webáruházunkban a képek mellett részletes leírást találsz, így könnyedén kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. A tömbök a hatékony irodai munka elengedhetetlen részei!

Kattints és dobd fel a hangulatodat is!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! +36 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu