STAEDTLER LUMOCOLOR markerek

Staedtler Lumocolor markerek

 

Staedtler Lumocolor markerek

A Staedtler Lumocolor termékek a kreatív ötletek megvalósításához nyújtanak segítséget számodra. Ezeket a termékeket minőségük és megbízhatóságuk miatt már több mint 65 éve ismerik és használják. A Lumocolor elnevezés latin szavakból származik, amelyek a fényt és a színt jelentik. Stílusával a fiatalokat célozza meg, akik az utcai művészet rajongói és ezekkel az eszközökkel könnyedén saját ízlésükre formálhatják használati eszközeiket.

A markerek tartósak és szinte minden felületen használhatóak. Így például egy gördeszkát teljesen egyedivé lehet varázsolni a Staedtler Lumocolor 350 alkoholmarker készletben található 6 féle szín segítségével, melyek nem kenődnek, gyorsan száradnak és vízállóak.
A kínálatunkban a Lumocolor markerek különböző színekben és méretekben, készletben és egyesével is elérhetőek. Az egyes írószereknél részletes leírást találsz, hogy a számodra legmegfelelőbbet találd meg. A ragyogó színekkel mindenki egyedivé varázsolhatja használati eszközeit, pl. telefontokját, jegyzetfüzet borítóját, kulacsát, vászontáskáját.

Ajánljuk figyelmedbe továbbá a Staedtler Lumocolor táblamarkereket, jelölő krétákat és színes ceruzákat. A ceruzák mindenre íróak és egyes fajtái lemoshatóak, míg a többi vízálló.

Álmodd meg és válogass kedvedre!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 367-1001, 06 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu