STAEDTLER KALLIGRAFIKUS ROSTIRÓN

Staedtler kalligrafikus rostirón

 

"</a

Alkoss a Staedtler kalligrafikus rostirón segítségével, amely a „multi-ink” tintájának köszönhetően remek színeket és extrém fényállóságot biztosít. A „multi-ink” egy új tintatechnológia, amely egyesíti mind a festékalapú és a pigmentált tinta előnyeit. Ezenfelül a vízbázisú tintája nem kenődik el és nem üt át a papíron, valamint gyorsan szárad minden felületen és száradás után – amennyiben szükséges – könnyen átfesthető. A kiváló minőségű rostirón, kalligrafikus tollheggyel ideális a művészeti írástechnikákhoz, mint például a kalligráfiához. Vonalvastagsága kb. 2 mm. Válaszd a Staedtler kalligrafikus rostirón készletet és élvezd az alkotást!

Webáruház

Ezentúl ajánljuk figyelmedbe a felhőtlen alkotáshoz a Staedtler ecsetirón készleteket is, amelyek rajzokhoz, illusztrációkhoz, festéshez, kalligráfiához egyaránt alkalmasak. Közepesen kemény ecsethegyével könnyedén létrehozhatsz különböző vonalszélességeket és kiválaszthatod a kedvenc színösszeállításodat is. A készletek alapszínben, pasztell színben, természeti színben, valamint a fekete és a szürke árnyalatban érhetőek el kínálatunkból.

Kattints és alkoss a minőségi kalligrafikus rostirón és ecsetirón készlettel!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! +36 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu