SANYTOL TISZTÍTÓSZEREK

Sanytol tisztítószerek

 

Sanytol tisztítószerek

Könnyedén tudod irodai vagy otthoni környezetedet tisztán tartani a Sanytol tisztítószerek segítségével. A felület fertőtlenítőszerek, a tisztítókendő, a konyhai és a fürdőszobai fertőtlenítő sprayk tökéletesen elpusztítják a baktériumok, a gombák és a vírusok 99,9 %-át. A Sanytol kézfertőtlenítő gél ezeken felül igazoltan elpusztítja a Covid-19 betegséget okozó vírust is. A szagtalanító spray a hármas hatása mellett megszünteti a dohszagot, a cigaretta és az állat okozta szagokat, a konyhai szagokat és visszaadja a textíliáknak a tiszta ruha illatát. A folteltávolító- és fertőtlenítő por fehér és színes ruhához egyaránt használható. Gépi és kézi mosás esetén is hatékony folteltávolítást garantál mindenféle folt esetén, már 20 fokon.

Kattints és tisztíts játszva a Sanytol tisztítószerekkel! Egyes termékeket 2024. április 9-éig, illetve a készlet erejéig akciós áron kínáljuk számodra!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! +36 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu