PÁRAMENTESÍTŐ KÉSZÜLÉK

Páramentesítő készülék

 

Páramentesítő készülék

A páramentesítő készülék segítségével kedvezően befolyásolhatod a levegő páratartalmát az otthonodban és az irodádban egyaránt, így kivédve a túlzott pára okozta káros hatásokat. A szakemberek az 50 % körüli páratartalmat tartják ideálisnak, de ezt a mindennapi tevékenységeink során nem mindig sikerül megvalósítanunk. A legtöbb nedvesség főzéskor, mosáskor, ruhaszárításkor, illetve fürdéskor keletkezik. Gondoljuk csak bele, hogy az étel elkészítése során többször órákig gőzölög a tűzhelyen az ennivaló, vagy a fürdés során a csempéről is folyik a pára, illetve a kimosott ruhák hosszú órákig száradnak. A helyiségekben, így a nedvességtartalom nagyobb lesz, mely a falak vizesedéséhez, penészesedéséhez vezet. Alapos szellőztetéssel természetesen megszabadulhatunk a nagy párától, de az ősz és a tél beköszöntével ezt már nehezebb megoldanunk, mert kihűtjük a lakást, az irodát.

Webáruházunkban Henkel és Bolaseca márkájú páramentesítő készülék közül tudsz válaszani. Egyik kisgép sem igényel elektromos áramot, mert páragyűjtő tabletta segítségével nyeli el a levegő felesleges nedvességtartalmát.

Kattints és optimalizáld a páratartalmat az egészségedért!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! +36 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu