MAPED PICNIK TERMÉKEK

Maped Picnik termékek

 

Maped Picnik termékek

A Maped Picnik termékek használata valódi élményt jelent a gyermekek számára az iskolában, illetve egy szuper kiránduláson egyaránt. Színeivel, vidám megjelenésével és praktikus felhasználásával a gyermekek és a szülők nagy kedvence.

Az uzsonnás dobozok többféle színben és elosztásban érhetőek el mindenki igényének megfelelően. Ezek a dobozok BPA mentes alapanyagból készültek, mosogatógépben és mikróban használhatóak. Könnyűek és nem túl nagyok, de bőven elfér benne a tízórai vagy az uzsonna. Gyermekbarátak, mert könnyen nyithatók-zárhatók és nem engedik, hogy a rekeszek tartalma összekeveredjen.

A kulacsokat különböző méretekben, színekben és rozsdamentes acélból vagy BPA mentes alapanyagból kínáljuk számodra. Akármelyiket is választod rendkívül jól záródnak, könnyen használhatóak és jól szétszedhetőek, így a tisztításuk kiválóan megoldható akár mosogatógépben is.

A Maped Picnik termékek között a „Concept Kids” uzsonnás táska kompakt tárolást nyújt. Az alsó hőszigetelt rész az uzsonnás doboz, a felső rész a finomságok, italok tárolására kiválóan alkalmas. A táskán látható szem és száj fényvisszaverő anyagból, a külső része pedig 100% poliészterből készült.

Webáruházunkban az egyes termékek alatt részletes leírást találsz, mely segít, hogy a számodra legjobban megfelelőt válaszd ki. Kattints és tedd színessé, praktikussá a gyermekek mindennapjait!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 06 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu