Leuchtturm1917 rugós könyvek

ÚJDONSÁG!! Leuchtturm1917 a kínálatunkban

Talán hallottatok már a Leuchtturm1917 márkáról, de biztos vannak olyanok is, akik még nem. Amit röviden érdemes lehet tudni róla, hogy az 1917-es szám a gyár alapításának évét jelenti. Német márkáról van szó, akik olyan füzeteket gyártanak, amik prémium minőségűek, síkra nyithatóak, töltőtollakhoz is ajánlottak, 100 g/sqm savmentes papírral készülnek, ezen nem üt át a tinta.

De a füzetekről majd egy picit később, ugyanis a Leuchtturm1917 kínálatában nem csak füzetek találhatóak, hanem különféle irattartó eszközök is. Első körben őket szeretnénk bemutatni.

Ezennel útjára indítjuk Leuchtturm1917 bemutatónkat. Minden héten egy-egy újabb Leuchtturm1917 termékre, termék családra szeretnénk fókuszálni.

Először jöjjenek a Leuchtturm1917 rugós könyvek.

Ezek A4-es és A5 –ös méretben is megtalálhatóak. Mindenféle lyukasztás, tűzés nélkül tudjuk rögzíteni, lefűzni a képeinket, rajzainkat, iratainkat. A füzet gerincében rugó található. A füzetet kifordítva, ahogy a Leuchtturm Springbookhoz kapott rajzokon is látszik betehetjük a papírjainkat, majd visszacsukva a rugó megtartja ezeket, kényelmesen lapozhatjuk. Gyakorlatilag saját könyvünk, albumunk lehet, amit bármikor kiegészíthetünk, csökkenthetünk és mindez letisztult formában, prémium minőségben. Webáruházunkban őket is megtaláljátok és még több infót találtok róluk.

Leuchtturm webáruház


Szívesen segítünk, ha valamit nem találtok vagy kerestek. Keressetek és igyekszünk megtalálni a megoldást!