LEUCHTTURM1917 füzetek, rendszerezők

LEUCHTTURM1917 füzetek, rendszerezők

 

LEUCHTTURM1917

A LEUCHTTURM1917 német márka, mely prémium minőségű füzeteket és különféle rendszerezőket gyárt. A nevében szereplő 1917-es szám pedig a gyár alapításának évét jelöli.

Amennyiben igényes noteszekre, iratrendezőkre vágysz, akkor mindenképp érdemes webáruházunkban körülnézned.

LEUCHTTURM1917 füzetek síkra nyithatóak, töltőtollakhoz is ajánlottak és a minőségi 80-100 g/sqm savmentes papír gondoskodik arról, hogy a tinta ne üssön át rajta. A noteszek különböző méretekben kaphatóak és kedvedre válogathatsz a sima, vonalas, négyzetrácsos, pontozott, piros pontozott lapos változatok között. Sőt kínálatunkban megtalálod a Bullet Jorunal noteszt, a regisztert, emlékkönyvet és az olvasónaplót is!

A rendszerezők között az egyik nagy kedvenc a rugós könyv (webáruházunkban springback binder néven találod meg), amely segítségével mindenféle lyukasztás, tűzés nélkül tudod rögzíteni, lefűzni az irataidat, képeidet, rajzaidat.
A LEUCHTTURM1917 Book Box, irattartó mappákra is szeretnénk felhívni a figyelmedet, amelyek A4-es méretűek és különleges színeivel igazi hangulatot teremtenek.
Ajánljuk a további német, prémium minőségű termékeinket is, mint például a LEUCHTTRUM1917 portfolió bemutatót, Magazine folder A4 magazin lefűző mappát, Large A4 Whiteliner Link-et, kottatartót, illetve a ceruzákat és jegyzetfüzethez ragasztható tolltartó gumit.

Prémium termékek a minőségi íráshoz, iratrendezéshez!

webáruház

Kérdés felmerülés esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 367-1001, 06 30 9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu