LÁBTÁMASZ

Lábtámasz

 

Lábtámasz

Ülőmunka esetében hajlamosak vagyunk megfeledkezni lábunk helyes tartásáról, illetve mozgatásáról. Hosszú ideig ugyanabban a pozícióban tartjuk, így elnehezülnek és a keringésünkre is rossz hatással vannak. A lábtámasz segít lábaink megóvásában, hogy az irodai munka kényelmes legyen és ne járjon veszélyekkel. Ez a praktikus eszköz megemeli a lábakat, így enyhíti a hátunkra nehezedő nyomást, javítja a testtartást, illetve serkenti a láb vérkeringését. Igazán hasznos és egészségmegőrző társ a mindennapokban!

Webáruházunkban állítható magasságú vagy dőlés szögű támaszokat találsz, így a számodra legmegfelelőbb magasságba vagy szögbe tudod beállítani az asztal és a szék méretéhez igazodóan. Egyes termékek masszázsfelülettel, illetve légáteresztő felülettel rendelkeznek. A képek mellett részletes leírást is találsz róluk, hogy az igényednek legjobban megfelelőt tudd kiválasztani.

A lábtámasz segítségével sokat tehetsz magadért. Kattints és válogass!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! +36 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu