Füzetek, gyűrűs könyvbetétek

 

 

Füzetek, gyűrűs könyvbetétek és aktuális áraik webáruházunkba

Webáruház

Webáruházunkban füzet, gyűrűs könyvbetét kategóriában minden olyan terméket megtalál amire egy irodában, de akár otthon vagy iskolában szükség lehet. Füzeteink között megtalálható az olcsó és a prémium kategóriás, de megfizethető árú termékek is. Mint például a spirálfüzet, tűzött füzet, jegyzetfüzet, kemény fedeles füzet, puha fedeles füzet és még több száz egyéb kivitel. Füzeteink közül külön kiemelnénk a LEUCHTTURM1917 cég kitűnő termékeit. Azon kevesek között vagyunk Magyarországon akik ezt a tényleg különlegesnek számító termékcsoportot forgalmazza.

 

Füzeteink széles választéka várja webáruházunk kedves látogatóit, melyek többféle méretben, kivitelben, színben elérhetők. Megtalálhatók a sima, vonalas, kockás ( négyzetrácsos ), francia kockás lappal ellátott kivitelek ,de az egyéb nem a hagyományos lapokkal ellátott különleges felhasználásra tervezett termékek is. Természetesen a lapok mérete szerint is igen széles a választék, ilyenek az A7, A6, A5, A4, A3 de vannak különlegesebb B5, B6, B7 méretűek is. A borító lapok kivitele is igen sokféle lehet, így mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbbet.

 

Ha kíváncsi a teljes választékra, keresse fel webáruházunkat, ahol több száz füzet, gyűrűs könyvbetét  fényképét és részletes leírását találja. Ha bármelyik termékkel kapcsolatban kérdése van vagy esetleg nem talál valamit, keresse kollégáinkat akik nagy tapasztalattal és termék ismerettel rendelkeznek és szívesen segítenek Önnek. Ha webáruházunkban bármilyen terméket rendel kollégáink a lehető legrövidebb időn belül kiszállítják Önnek.