GRILLPARTI KELLÉKEK

Grillparti kellékek

 

"</a

A jó idő beköszöntével kiváló program a grillezés egy baráti társaság vagy a család körében. Ezek az összejövetelek a szabadban sütött, ínycsiklandozó ételekről, a jó hangulatról és a beszélgetésekről szólnak. A szervezési feladatok megkönnyítése érdekében kínálatunkból, egy helyen megvásárolhatóak az elengedhetetlen grillparti kellékek. Szeretnénk felhívni a figyelmedet a különböző szószokra, amelyek használatával a húsokat és zöldségeket még ellenállhatatlanabbá tudod varázsolni. Legyen szó a hagyományos ketchupról, majonézről, mustárról, illetve a barbecue, jalapenos, cheddar szószokról. Az alábbi képre kattintva kiválaszthatod kedvenceidet!

Webáruház

A díszítéshez is segítséget szeretnénk nyújtani, hogy hangulatosabbá tud tenni a környezetet. Sokféle léggömb között válogathatsz, valamint girlandokkal és szerpentinekkel dobhatod fel a partit. Kattints és dekorálj kedvedre!

LéggömbökAhhoz, hogy az összejövetel befejeztével ne legyen túl sok mosogatni valód, használj papír vagy műanyag tányérokat, tálcákat és fa vagy műanyag evőeszközöket.

Konyhai termékek

EvőeszközökElindult a grillszezon, hozz össze egy társaságot és élvezd!

Kérdés felmerülés esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! +36 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu