EILLES TEA

EILLES tea

 

Eilles tea

Az EILLES tea neve és magas minősége Joseph Eilles-hez fűződik. Eilles 1873-ban létrehozta minőségi élelmiszer üzletét, ahol többek között teákat is forgalmazott. Az úri ember a minőség megszállottja volt, amelynek köszönhetően, a bajori királyi udvar beszállítója lett. A cégét 1987-ben átvette a J.J. Darboven csoport, akik szintén a magas színvonalat szem előtt tartva állítják elő számunkra a kiváló teákat.

A tea az egészségre számos jótékony hatással bír, ezért érdemes a teázást a mindennapi életünkbe beiktatni. A teának az antioxidáns hatás mellett fertőtlenítő, antibakteriális hatása is van. A megfelelő mennyiségű és minőségű tea fogyasztása csökkenti a daganatos, szív- és érrendszeri betegségek, ízületi gyulladások kialakulásának kockázatát, a csontritkulás mértékét vagy megakadályozhatja annak kialakulását is.

Az EILLES tea magas minőségét a világ legkiválóbb termőterületiről garantálják. A filtereket egyesével aromazáró fóliatasakba csomagolják, hogy a frissességet mi is átéljük az elfogyasztásukkor. A kínálatunkban megfizethető áron megtalálod a különböző fajtáit, mint például a zöld, fekete, gyümölcs- és herba teákat.

Gondolj az egészségedre és válogass webáruházunkban!

webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 367-1001, 06 30 9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu