EGÉR

Egér

 

Egér

Az egér a mindennapjainkban igazán fontos szerepet tölt be legyen szó otthoni munkavégzésről, játékról vagy munkahelyi felhasználásról. Rengeteg ember használja, ezért az egerek is sokfélék már megjelenésükben is. Ennek köszönhetően mindenki megtalálja a számára legkényelmesebbet és azt, amelyik legjobban tetszik neki küllemre. Webáruházunkban széles választékkal rendelkezünk, hogy a számodra legmegfelelőbbre bukkanj rá.

Kínálatunkban a Genius, Kensigton, Logitech, Manhattan, Speddlink, Trust és Verbatim márkájú egerek jelennek meg. Ezenfelül vezetékes és nem vezetékes, valamint különféle méretek (kis, normál, közepes, nagy) között keresgélhetsz. Mindemellett ajánljuk figyelmedbe a picit speciálisabb egereinket is, mint például a lézerest, trackball-t és vertikálist. A vertikálisak az egyedi, precízebb tevékenységeket segítik elő, mivel alátámasztják és pozícionálják a csuklót a kényelmes és pihentető kéztartás érdekében. A megfelelően kiválasztott egér a hatékony irodai munka elengedhetetlen része.

Kattints és válogass kedvedre!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 367-1001, 06 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu