Alufix Biologic termékek

Alufix Biologic termékek

 

Alufix Biologic termékek

Az Alufix Biologic termékek biológiai úton lebomló és komposztálható használati eszközök, amelyeket 2021. április 30-ig akciós áron kínálunk számodra. Sok szakértő, úgy vélekedik, hogy a bioműanyag jelentheti a megoldást a környezetszennyezés csökkentésére. Előállításukhoz természetes, megújuló, növényi alapanyagok szükségesek és így nem kell a műanyaggyártásban használt adalékanyagot használni, amelyről számos kutatás bizonyítja, hogy egészségkárosító hatása van.

Ezen Alufix Biologic termékek kiválóan használhatók a mai kor elvárásainak megfelelően. A tányérok, tálak, ételtartók és poharak mikrohullámú sütőbe és fagyasztóba is tehetők, illetve a forró víznek 100°C-ig, forró olajnak 120°C-ig ellenállnak. A kés, kanál és villa pedig 85°C-ig hőálló, tehát hideg és meleg ételekhez egyaránt használható.

Nézz körül a webáruházunkban és válogass ezen termékek között, hogy egy picit te is hozzájárulj a környezetünk megóvásához!

Webáruház

Kérdés felmerülése esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre! 367-1001, 06 30/9521-606, rendszerszerviz@rendszerszerviz.hu